Podjetje Post Scriptum d.o.o. z veliko predanostjo, strokovnostjo in spoštovanjem zastopa inovativno in na področju bioresonance izvorno podjetje Med-Tronik, kateremu na področju Slovenije ter držav bivše Jugoslavije z resnim in poglobljenim pristopom utira pot do številnih novih zadovoljnih izvajalcev in uporabnikov terapevtskih storitev.

Bioresonančna metoda MORA® že 40 let zagotavlja zanesljivo diagnosticiranje, ciljno zdravljenje ter ustvarjanje edinstvenih kombinacij tradicionalnih postopkov in najsodobnejše tehnologije. Napredni razvojni procesi in podrobne raziskave omogočajo nenehen razvoj produktov podjetja Med-Tronik, ki s svojim inovativnim pristopom vselej sledi toku in izpolnjuje potrebe in zahteve sedanjega časa.

Kot direktorica podjetja Post Scriptum d.o.o., bioresonančna terapevtka in tesna sodelavka podjetja Med-Tronik slednjemu izražam globoko spoštovanje za razvoj tako celostno dovršene bioresonančne aparature, ki me s svojo tehnološko naprednostjo, terapevtsko učinkovitostjo in ne nazadnje tudi z inovativno in uporabno obliko vsakič znova fascinira; spoštovanje in hvaležnost pa nedvomno pripada tudi Akademiji MORA®, ki svojim slušateljem skrbno in brezhibno predaja neprecenljivo znanje ter nudi celovito svetovanje.

Sašenka Planinc