Podjetje Post Scriptum d.o.o. z veliko predanostjo, strokovnostjo in spoštovanjem zastopa inovativno in na področju bioresonance izvorno podjetje Med-Tronik, kateremu na področju Slovenije ter držav bivše Jugoslavije z resnim in poglobljenim pristopom utira pot do številnih novih zadovoljnih izvajalcev in uporabnikov terapevtskih storitev.

Bioresonančna metoda MORA® že 40 let zagotavlja zanesljivo diagnosticiranje, ciljno zdravljenje ter ustvarjanje edinstvenih kombinacij tradicionalnih postopkov in najsodobnejše tehnologije. Napredni razvojni procesi in podrobne raziskave omogočajo nenehen razvoj produktov podjetja Med-Tronik, ki s svojim inovativnim pristopom vselej sledi toku in izpolnjuje potrebe in zahteve sedanjega časa.

Kot direktorica podjetja Post Scriptum d.o.o., bioresonančna terapevtka in tesna sodelavka podjetja Med-Tronik, slednjemu izražam globoko spoštovanje za razvoj tako celostno dovršene bioresonančne aparature, ki me s svojo tehnološko naprednostjo, terapevtsko učinkovitostjo ter z inovativno in uporabno obliko vsakič znova fascinira.

Kot mednarodna predavateljica MORA® Academy, v sodelovanju z vodjo MORA® Academy, dr. Nunom Ruivom, s predanostjo poslanstvu, ki ga opravljam, skrbim za redna izobraževanja naših slušateljev v skladu z najvišjimi standardi stroke, za razvoj novih diagnostičnih pristopov in terapijskih programov, ter za celovito podporo MORA® terapevtom.

Sašenka Planinc