RAZŠIRJENE MOŽNOSTI – MODULI

MODUL PSIHOBIOFONIJA

OPIS

Kombinacija bioresonančnega zdravljenja in zdravljenja z zvokom, ki omogoča odpravo duševnih in vegetativnih neravnovesij. Modul sta razvila Jean-Michel Mahieux, inženir zvoka, naturopat in Francine Delvaux, naturopat.

MODUL VSEBUJE NASLEDNJO DODATNO OPREMO

Slušalke

Modul Psihobiofonija  ponuja več kot 1000 terapevtskih programov za obravnavo telesnih, kot tudi psihičnih oz. duševnih težav in bolezni.

MODUL 4-POLNA FUNKCIONALNA DIAGNOSTIKA

OPIS

Analiza celičnega metabolizma in kislinsko-baznega ravnovesja z vidika tetrapolarnosti, ki se izvaja neinvazivno in enostavno na osnovi variabilnosti srčnega utripa (HRV) s pomočjo senzorja, ki ga namestimo na spodnji del ušesa, in omogoča regulacijo okvar z uporabo različnih programov (bioresonančna obdelava) in digitalno shranjenih snovi (npr. pripravki organov, kontrolni elektroliti, barve in drugo).

Modul je razvil dr. med. Bodo Köhler, internist.

MODUL VSEBUJE NASLEDNJO DODATNO OPREMO

Senzor za uho s pripadajočim kablom dolžine  1,3 m za izvajanje funkcionalne diagnostike

Adapter za povezavo z napravo MORA® Nova

MODUL DIAGNOSTIKE (EAV)

OPIS

Zagotavlja obširne in natančne možnosti diagnosticiranja v okviru bioenergetskega testiranja (med drugim digitalno shranjenih snovi) in je pogoj za uporabo klasičnih EAV, EAP, kinezioloških testov, tenzorjev in RAC.

Metodo je razvil dr. R. Voll, izumitelj elektroakupunkture (EAV).

MODUL VSEBUJE NASLEDNJO DODATNO OPREMO

Merilec akupunkturnih točk z nizkotlačno elektrodo:

Za merjenje terminalnih  točk meridianov v kombinaciji z elektrodami za roke ali noge, ki delujejo kot nasprotna elektroda.

Spin tester, levo vrtenje, možen priključek:

Namenjen je preskušanju potencialnega geopatskega stresa (z uporabo kapljice krvi na tamponu). Spin tester se namesti le na vhod (MT 1 – leva vhodna čaša).

Elektroda, »honeycomb«, možnost priključka

Merilni sat »honeybomb«  je namenjen vhodnim informacijam za testiranje naravnih substanc, npr. testnih ampul idr.

DENTALNI MODUL

OPIS

Zraven možnosti na pooperativnem področju MORA® ponuja tudi možnost testiranja združljivosti zobnih materialov PRIOR, ki jih je treba uporabiti pri bolniku. Celovit komplet za testiranje vsebuje različne materiale, ki se uporabljajo v praksi in se nenehno posodabljajo.

Testiranje, ali je organizem obremenjen z določenimi snovmi, ni pavšalno, pacientove individualne potrebe in že obstoječe obremenitve so primarnega pomena. Na ta način se je mogoče izogniti nepotrebnim zapletenim, dragim in še posebej škodljivim procesom. V zameno so ustvarjeni odlični pogoji za zdravljenje, ki jih bolniki dojemajo kot neinvazivne, trajne in varne. Modul je razvila dr. dent. med. Edeltraud Spindler.

 

MODUL VSEBUJE NASLEDNJO DODATNO OPREMO

Programska oprema:

Dentalne substance

ključne dejavnosti

ortodontija, okoljsko zobozdravstvo, akupunktura, lobanjsko-obrazna ortopedija, celostno zobozdravstvo, funkcionalna diagnostika

MODUL TOČKOVNA TERAPIJA

OPIS

Enostavna, ciljna diagnostika in zdravljenje refleksnih con, sprožilnih, akupunkturnih in bolečinskih točk s pomočjo lastnih informacij telesa.

MODUL VSEBUJE NASLEDNJO DODATNO OPREMO

Programska oprema:

Točkovna terapija

MODUL OPTIMA

OPIS

Diagnostični in terapevtski modul za bipolarno aplikacijo posameznih parametrov v kontekstu exo- in endogenega bioresonančnega zdravljenja.

Z uporabo razpoložljivih digitalnih testnih sklopov ta modul ponuja možnost prilagoditve holističnega zdravljenja pacientu.

Modul je razvil dr. Anthony Scott-Morley.

MODUL VSEBUJE NASLEDNJO DODATNO OPREMO

Optima programsko opremo

MODUL 5-ELEMENT MUSIC

OPIS

Diagnostika in zdravljenje v spremstvu glasbe po tradicionalni kitajski medicini, katere toni imajo v odnosu na posamezne potrebe pomirjujoč ali sedativni učinek.

DIGITALNI TESTNI SETI

OPIS

Digitalni testni seti vsebujejo okvirno 21.000 substanc, ki jih je mogoče testirati glede učinkovitosti in tolerance z uporabo bioenergetske preskusne metode.

 

VSEBINA

Digitalni komplet za testiranje vsebuje okvirno 21.000 snovi, kot so:

 

 • Skupina elementov Nova
 • Alergije
 • Geopatija
 • Barva
 • MMS (TCM)
 • Heel / Wala / Sanum
 • Bachove cvetne esence
 • Nosode
 • Schuesslerjeve soli
 • Hranila
 • … in še veliko več …