ŠTIRJE MODULI ZA DOBRO POČUTJE

MORA® BEAUTY

Za lepoto in srečnejše življenje!

V odnosu na vaš individualni pristop, potrebe in želje, vam ponujamo 4 različne module.

Vsi moduli se lahko namestijo in uporabijo posamezno ali v kombinaciji drug z drugim.

MODUL 1: BIOFONIJA

√ Koža

√ Lasje

√ Nohti

√ Sprostitev in zmanjšanje stresa

√ Razstrupljanje in revitalizacija

Izjemen modul Biofonija vključuje različne aplikacije za krepitev in regeneracijo kože, las in nohtov. Terapije so globoko sproščujoče.

MODUL 2: OPUSTITEV KAJENJA

√ Podpora pri opustitvi kajenja

 

Opustiti kajenje je velik izziv in odločitev za ta korak v večini ni enostavna. Z izjemno učinkovitim modulom, ustvarjenim v podporo pri opustitvi kajenja je kadilcem, ki so nemočni v borbi s prenehanjem kajenja ponujena priložnost, da uspešno opustijo kajenje, brez kemikalij ali zdravil in brez simptomov odtegnitve.

Študije kažejo 87,7 % uspešnost.

MODUL 3: NADZOR TELESNE TEŽE

Razstrupljanje in zmanjšanje prekomerne telesne teže

 

Mnogo ljudi se dolgotrajno in mučno spopada s svojo telesno težo ter trudi uresničiti željo, da prenehajo jesti iz ugodja, da uspejo nadzorovati svoj apetit in prenehajo z uživanjem hrane v nočnih urah.

Modul za nadzor telesne teže je ustrezna rešitev za uresničitev tovrstnih želja in izpolnitev  zastavljenih ciljev. Različne aplikacije optimizirajo dieto uporabnika, pomagajo pri izgubi telesne teže, razstrupljajo organizem in prispevajo k poživitvi – brez jojo učinka diet in brez občutka lakote.

MODUL 4: JENU

√ Celulit

Otekle, boleče in težke noge 

 JeNu je popolna aplikacija v boju proti celulitu. Zagotavlja lepe, gladke noge in stegna ter čvrsto zadnjico, ki so rezultat poponoma novih metod. Vibracije, testirane v laboratoriju, prodrejo v tkivo in ustvarjajo ravnovesje, hkrati se stimulira limfni sistem in izločanje toksinov. UV aktivne elektrode omogočajo, da postane koža mehka in gladka brez kakršnihkoli stranskih učinkov. Neboleča aplikacija je varna, izjemno ugodna in zagotavlja trajne rezultate.
Aplikacija je prav tako izjemno uspešna v primerih oteklih, bolečih in težkih nog. 

Vključuje UV aktivne elektrode.

9 od 10 žensk je potrdilo takojšen viden učinek.

Izkusite

MORA® BEAUTY

in se prepustite razvajanju vašega telesa in duše!