FAQ

1. Ali je res, da so ampule boljše od digitalnih snovi? Nekateri proizvajalci bioresonančnih naprav poudarjajo, da se pri digitalno shranjenih substancah izgubi del signala.

Ne. Ne glede na to, katere informacije o snovi se uporabljajo, digitalne ali izvorne, bo vedno prišlo do izgube signala. Vmesnik med ploščo vhodne čaše in snovjo v vsakem primeru trpi zaradi izgube signala, predvsem zaradi načina, kako naprava zajema informacije. Pri MORA Nova napravi se to kompenzira z uporabo standardnega začetnega ojačanja, ki omogoča nično ali minimalno izgubo signala. Argument, da so naravne snovi boljše od digitalnih snovi, na podlagi katerega nekateri proizvajalci poskušajo prodati svoje naprave ali zanikati svoje pomanjkljivosti, je torej napačen.

2. Ali je mogoče z MORA Nova napravo izvajati testiranja in terapije tudi z naravnimi snovmi?

Da. Naprava MORA Nova obstaja že več kot 40 let v takšni ali drugačni obliki. Sprva so se testiranja snovi izvajala samo v naravni obliki, in sicer zaradi pomanjkanja računalniške tehnologije v tistem času. Tehnološki napredek danes omogoča tudi digitalno testiranje. Trenutno je mogoče testirati z naravnimi in digitalnimi snovmi, MORA Nova naprava ima možnost hkrati uporabljati oboje.

3. Ali je naprava MORA Nova varna za pacienta in terapevta?

Seveda! Naprava MORA Nova je medicinska naprava razreda 2b in je kot takšna prestala in opravila najzahtevnejši postopek registracije.

4. Kakšna je razlika med MORA Nova bioresonančno napravo in drugimi bioresonančnimi napravami?

Pred vsem je naprava MORA Nova certificirana medicinska  naprava v skladu z vsemi varnostnimi standardi EU. Zmožnost dvokanalne terapije in drugih avtomatiziranih modulov za testiranje in izvajanje terapij, kot sta Psihobiofonija in 4-polna funkcionalna diagnostika, postavlja bioresonančno napravo MORA Nova na prvo mesto.

5. Ali je res, da je bila MORA prva bioresonančna naprava?

Da. Čeprav nekateri proizvajalci trdijo, da so izdelali prvo bioresonančno napravo, te trditve preprosto ne držijo. Dr. med. Franz Morell in njegov zet Erich Rasche, inženir elektrotehnike, sta prva zasnovala in izdelala prvo bioresonančno napravo, poimenovano MORA po začetnih zlogih priimkov obeh izumiteljev.