MORA MASTER – SPLETNI SEMINAR

Pomembno obvestilo!
 
Vsi seminarji, ki so trenutno glede na veljavne ukrepe za zajezitev širjenja okužb razpisani v spletni obliki, bodo v primeru, da se bodo ukrepi do datuma izvedbe posameznega seminarja sprostili, izvedli v živo. V tem primeru urnik in cena posameznega seminarja ostajata nespremenjena. 
 
MORA BASIC – OSNOVNI SEMINAR je v odnosu na trenutno veljavne ukrepe, v individualni obliki po predhodnem dogovoru termina, možen tudi v živo.

Akademija MORA® bo zaradi epidemioloških razmer teoretični del sklopa prvih treh delov izobraževalnega programa, in sicer MORA BASIC – OSNOVNI SEMINAR, MORA ADVANCED – NADALJEVALNI SEMINAR in MORA MASTER SEMINAR, v letu 2021 izvedla v obliki spletnega interaktivnega izobraževanja.

V ceno MORA MASTER – SPLETNEGA SEMINARJA  je vključena tudi 1 ura individualnih praktičnih vaj, namenjenih učenju pravilnega izvajanja naprednega načina testiranj, ki jo boste po predhodnem dogovoru termina s Sašenko Planinc lahko koristili takoj, ko se bodo ukrepi za zajezitev epidemije sprostili. Praktične vaje se bodo izvajale na sedežu MORA SLOVENIJA.

Prav tako lahko slušatelji koristijo 50% popust ob nakupu testnega seta po lastni izbiri ali 25% popust ob nakupu modula po izbiri. Izbirate lahko med vsemi testnimi seti in naslednjimi moduli: Psihobiofonija, Modul 4 polna diagnostika, Modul Mora Optima, Anti Cellulit, Weight Control, Non Smoking ter Biofonija. Ugodnost velja za vsa naročila, ki so oddana v času seminarja, oziroma najkasneje do 23.4.2021.

Posebne ugodnosti ob nakupu so deležni tudi slušatelji, ki načrtujejo nakup nove aparature. V tem primeru se ponudba izdela individualno glede na potrebe posameznega terapevta, zato vas vljudno prosimo, da nas v zvezi s ponudbo kontaktirate.

 MORA MASTER SPLETNI SEMINAR  bo oba dneva potekal od 10. do 17. ure, z odmorom za kosilo med 13. in 14. uro.

Po oddani prijavi na izobraževanje boste skupaj z računom na vaš elektronski naslov prejeli vse potrebne informacije in navodila glede udeležbe na seminarju. Po plačilu računa boste na e-naslov prejeli tudi učno gradivo za posamezni sklop seminarja, zato prosim poskrbite, da bo vaša prijava na seminar oddana pravočasno. Certifikati o opravljenih seminarjih, ki se bodo izvedli v obliki spletnega interaktivnega izobraževanja, vam bodo izročeni v mesecu maju na MORA INTENSIVE – INTENZIVNEM PRAKTIČNEM SEMINARJU.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

PREDAVATELJ

Next Event